527ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μικτή Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων νίκησε στον ημιτελικό με σκορ 4-1 την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αχαϊας και προκρίθηκε στον Τελικό της κατηγορίας Νέων και θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Ηρακλείου η οποία κέρδισε την ΕΠΣ Κυκλάδων με σκορ 2-1 την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στο Δημοτικό γήπεδο Βάρης.

Οι Νέοι της ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και επικράτησαν δίκαια και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κι’ άλλα γκολ.

Στο 20’ ο Ανθουλάκης είχε δοκάρι. Στο 32’ ο Τσοπούρογλου εκτέλεσε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Μικές. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Ντούκας ο οποίος έκανε το πέναλτι.

Σκόρερ: Γραμμένος (50’, 70’), Γασπαρινάτος (84’ με πέναλτι), Ζησόπουλος (86’), Τσόνιας (89’).

Διαιτήτευσε ο κ. Μπακογιάννης (Νιδριώτης, Λυμπερόπουλος) της ΕΠΣ Αθηνών.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Καναράς Αθανάσιος): Πασαλίδης, Κατσουλίδης, Σαϊμπερτ, Τσινεκίδης, Βασιλόπουλος, Πάγκος, Γραμμένος (88’ Τσόνιας), Κουρφαλίδης (80’ Ζησόπουλος), Τσιπούρας (66’ Παπανίκος), Ανθουλάκης (84’ Σιούτας), Τσοπούρογλου.

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ (Ψαρράς Ιωάννης): Μικές, Καναβός, Γκολφινόπουλος (67' Καϊμακάς), Ντούκας, Ζησιμόπουλος, Κουνάβης, Σκούμης (70' Μπάδας), Γασπαρινάτος, Σουγλέρης (55' Σοφιανός), Παναγάκης, Παναγιωτακόπουλος (77' Φούντος).