522ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η μικτή ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας αν και ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα γνώρισα άδικη ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης με σκορ 3-2. Οι παίκτες της ΕΠΣΜ δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες και ενω στα τελευταία λεπτά του αγώνα πίεζαν για να εξασφαλίσουν τη νικη τελικά δέχθηκαν το 3ο γκολ το οποίο προήρθε από επιθετικό φάουλ. Με την ήττα αυτή η μικτή της ΕΠΣΜ αποκλείστικαν από τη συνέχεια του θεσμού.

Τα γκολ: Στο 18’ ο Ράνχα έκανε το 0-1 για την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο 53’ ο Κοτόπουλος ισοφάρισε 1-1 και στο 63’ ο Μαυρόπουλος πέτυχε το 2-1 για την Ξάνθη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ισοφάρισε στο 73’ με τον Κυριακίδη αλλά στο 85’ με ένα νέο γκολ που πέτυχε ο Λαζαρίδης η ομάδα της Ξάνθης πήρε τη νίκη με 3-2. Στη φάση αυτή η ΕΠΣΜ διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ.

Διαιτητής: Τρακαλιάνης (Καμπούρης, Κρυωνάς) ΕΠΣ Σερρών
ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κουτρουλός): Ρούφος, Αλ. Μπουτακίδης, Αλ. Σαρηγιαννίδης, Ταχτσίδης, Αλί Ογλού (20’ λ.τρ. Τσαμπάζ Χαλήλ), Μαυρόπουλος, Τουργαϊδης (64’ Γκέκας), Ι. Μπουτακίδης, Π. Σαρηγιαννίδης (46’ Λαζαρίδης), Καραγκιόζης, Κοτόπουλος (74’ Κάτσης)
ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Καναράς): Ιβανούδης, Γκέρση, Κυριακίδης, Ξανθόπουλος, Αν. Τραχανάς, Ταραμάς (61’ Ασλανίδης), Ρ. Ντόκου (79’ Νιμβρόγλου), Ράνχα, Μανιός, Παραστατίδης (64’ Μαυρίδης), Παπακωνσταντίνου (46’ Δούκας)