1908ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ


Προς αποφυγή του συνωστισμού στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ., στο πλαίσιο της τήρησης των κυβερνητικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού covid-19, η Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εκδίδει τις παρακάτω οδηγίες για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της.

Σας παρακαλούμε να τις μελετήσετε προσεκτικά και να ακολουθήσετε πιστά τις διαδικασίες που περιγράφονται παρακάτω, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην εξυπηρέτησή σας.

Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
- Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την παραμονή των επισκεπτών στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ..
- ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ θα είναι δυνατή η επίσκεψη στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ..
- Η παραμονή στα γραφεία θα επιτρέπεται μόνον για το σκοπό της επίσκεψης που έχει δηλωθεί και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ξεπερνά το δεκάλεπτο ή να είναι άσκοπη.
- Πριν από κάθε επίσκεψη επιβάλλεται η προσεκτική ανάγνωση των ανακοινώσεων, των προκηρύξεων, των Κανονισμών και των οδηγιών που αναρτούνται στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ.Μ., www.epsm.gr, προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία και η καθυστέρηση στις διαδικασίες.
- Τα σωματεία μπορούν να θέτουν τις ερωτήσεις τους στα παρακάτω emails, ανά περίπτωση:
* Γραμματεία, Επιτροπή Διαιτησίας, Επιτροπή Παρατηρητών, ασφάλιση ποδοσφαιριστών, τραυματισμοί ποδοσφαιριστών, Πειθαρχική Επιτροπή, αρχείο σωματείων: info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr και στο inbox στη σελίδα της Ε.Π.Σ.Μ. στο facebook https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox
* Τμήμα Δελτίων Ποδοσφαιριστών: karageorgiou@epsm.gr, petkakis@epsm.gr
* Επιτροπή Υποδομών: antoniou@epsm.gr
* Ταμείο και Τμήμα Προπονητών - (έκδοση ταυτοτήτων 3ετίας, πιστοποιήσεις προπονητών): mavridisd@epsm.gr
* Αγωνιστικό τμήμα, Γραφείο Τύπου: pazarloglou@epsm.gr
* Ορισμοί γιατρών σε αγώνες: petkakis@epsm.gr

Επισημαίνεται ότι καμία υπόθεση δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί σε περίπτωση μη τήρησης των διαδικασιών για τον ορισμό ραντεβού, κατάθεσης ελλιπών ή μη ορθά συμπληρωμένων δικαιολογητικών, οφειλών προς την Ε.Π.Ο. και την Ε.Π.Σ.Μ..,

Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστέλλουν email (info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr, inbox fb της Ε.Π.Σ.Μ. https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakedonias/inbox) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία της Ε.Π.Σ.Μ. (τηλ. 2310284285, εσωτ. 0) και να ορίζουν ραντεβού, ΜΟΝΟΝ κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09.00 – 17.00 και Τετάρτη 09.00 -15.00), αναφέροντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητά τους (μέλος Δ.Σ. σωματείου, ποδοσφαιριστής, προπονητής, παρατηρητής, διαιτητής κλπ.), το τηλέφωνό τους και το είδος εργασίας που επιθυμούν να διεκπεραιώσουν.

Κατά την είσοδο θα επιβεβαιώνεται σε ειδικό έντυπο η παρουσία τους στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ. και κατόπιν θα προσέρχονται στο αρμόδιο τμήμα για την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.