296ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ: Η καταληκτική ημερομηνία (Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου) κατάθεσης των αιτήσεων μεταβολών για επανεκδόσεις δελτίων των σωματείων

της Α1 και Α’ κατηγορίας που αγωνίζονται στο κύπελλοΑπό την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι ειδικά για τα σωματεία της Α1 και της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που θ’ αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου 2021 στην α’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» και δεν έχουν καταθέσει τις αιτήσεις μεταβολών για επανέκδοση / αντικατάσταση των παλιών δελτίων αορίστου χρόνου (πορτοκαλί χρώματος) σε νέου τύπου ορισμένου χρόνου (άσπρου χρώματος) πρέπει να το πράξουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021.

Τονίζεται ότι ποδοσφαιριστής που δεν κατέχει ΑΣΠΡΟ ΔΕΛΤΙΟ δεν δύναται να αγωνίζεται.

Κατ’ εξαίρεση για τα παραπάνω σωματεία και μόνον, τα γραφεία της Ένωσης θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα (13/9) και την Τρίτη (14/9) επιπλέον του κανονικού καθημερινού ωραρίου κατά δύο (2) ώρες, δηλαδή από 16.00 έως 18.00.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ Η ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, Η ΥΠΑΙΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022 -2023 ΜΕ ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ (-3) ΒΑΘΜΟΥΣ.

Η προσέλευση των εκπροσώπων των σωματείων στην ΕΠΣΜ γίνεται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού, οι οποίοι πρέπει να αποστέλλουν e-mail (info@epsm.gr, kitsou@epsm.gr) ή μήνυμα στο inbοx του fb της ΕΠΣΜ https://www.facebook.com/enosipodosfairikonsomateionmakednias/inbox) ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία της ΕΠΣΜ (τηλ. 2310284285, εσωτ. 0), αναφέροντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά τους.

Τα έντυπα μεταβολών που αφορούν στην επανέκδοση / αντικατάσταση των δελτίων πρέπει να συνοδεύονται από πίνακα (επισυνάπτεται υπόδειγμα), στον οποίο αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνση του ποδοσφαιριστή και για κάθε περίπτωση απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Α. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για επανεκδόσεις:

Για την επανέκδοση των παλαιού τύπου δελτίων των ποδοσφαιριστών τους, τα σωματεία θα πρέπει να προσκομίζουν για το καθένα ξεχωριστά, τα εξής :

1) Έντυπο μεταβολών, πλήρως συμπληρωμένο, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο.

α) Αν είναι ανήλικος ο ποδοσφαιριστής, υπογράφει ο κηδεμόνας του στο μπροστά μέρος και συμπληρώνει την υπεύθυνη δήλωση-συναίνεση στο πίσω μέρος, με θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής του από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.

β) Έντυπο με ελληνικούς χαρακτήρες για τους Έλληνες και λατινικούς για τους αλλοδαπούς και υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ένωσης)

γ) Στο νέο έντυπο αίτησης μεταβολών ποδοσφαιριστή/στριας είναι πλέον υποχρεωτική η σημείωση του χρόνου διάρκειας της επανέκδοσης, η οποία θα είναι τριετίας, αν συμφωνήσουν και τα δύο μέρη (σωματείο και ποδοσφαιριστής ή κηδεμόνας του αν είναι ανήλικος). Τότε διαγράφεται το τετράγωνο με τον αριθμό 3 και στο σημείο που ζητείται η ημερομηνία έναρξης και λήξης του, εκεί ως έναρξη σημειώνεται η ημερομηνία κατάθεσής του στην Ένωση και ως ημερομηνία λήξης η 30/06/2024.

2) ΕΓΧΡΩΜΗ φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του ποδοσφαιριστή

3) Πράξη συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων του ποδοσφαιριστή, αν δεν έχει ήδη καταθέσει (τα έντυπα είναι αναρτημένα στον ιστότοπο της Ε.Π.Σ.Μ. https://www.epsm.gr/docs.asp . Αν έχει ήδη κατατεθεί, ΔΕΝ απαιτείται.

4) Πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία του ποδοσφαιριστή, τύπου διαβατηρίου (σε μέγεθος), ίδια με αυτή που έχει επικολληθεί στο έντυπο μεταβολών.

5) Επικυρωμένο αντίγραφο της άδειας παραμονής σε ισχύ του αλλοδαπού ποδοσφαιριστή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή δικηγόρο, καθώς επικυρωμένο αντίγραφο του διαβατηρίου του, από δικηγόρο

6) Επικυρωμένο αντίγραφο του διαβατηρίου του ποδοσφαιριστή, αν είναι υπήκοος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από δικηγόρο.

Το παράβολο για την επανέκδοση του δελτίου παλαιού τύπου (πορτοκαλί) σε νέου τύπου (ΑΣΠΡΟ) των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών με λήξη 30-06-2024 (τριετίας) έχει κόστος 3,00 €.

Β. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ / ΕΠΑΝΕΓΡΑΦΕΣ / ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ / ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:Διευκρινίζεται ότι οι φωτοτυπίες ταυτοτήτων και οι Κάρτες Υγείας των ποδοσφαιριστών, δικαιολογητικά απαραίτητα για τις παραπάνω μεταβολές, θα πρέπει να είναι ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά σε δελτία ποδοσφαιριστών, θα πρέπει να αποστέλλεται ερώτημα στη διεύθυνση karageorgiou@epsm.gr.

Δείτε εδώ την κατάσταση