451ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μικτή Κ 17 της ΕΠΣ Μακεδονίας μετά το νικηφόρο πέρασμα της επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Εύβοιας με σκορ 4-2 προκρίθηκε στον Τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθληματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων και θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Κορινθίας η οποία νίκησε στον άλλον ημιτελικό την ΕΠΣ Ηρακλείου με σκορ 3-0.
Οι παίκτες της μικτής Κ 17 της ΕΠΣΜ μετα τη νικηφόρα αναμέτρηση είχαν την ευκαιρια να επισκεφθούν το ξενοδοχείο όπου διέμενε η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας στο Βόλο και να συναντήσουν τους διεθνείς Κώστα Τσιμικα, Βαγγέλη Παυλίδη και Σωκράτη Διουδη που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν φορέσει και τιμήσει τη φανέλα της μικτής της ΕΠΣΜ και τώρα διακρίνονται με την Εθνική Ελλάδας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Κώστα Κωνσταντινιδη και του προπονητή τερματοφυλακων, Φανή Κατεργιαννακη που και αυτοί στο παρελθόν είχαν διακριθεί με την μικτή της ΕΠΣΜ. και την Εθνική Ελλάδας.
Η συνάντηση του χτες με το σήμερα έχει ιδιαίτερη σημασία για όλους, καθώς επιβεβαιώνει ότι υπάρχει συνέχεια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στη βάση όταν θέλουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες κατάκτησης της κορυφής.
Οι παίκτες και οι προπονητές της μικτής χάρηκαν ιδιαίτερα που συνάντησαν τους διεθνείς και αυτοί με τη σειρά τους ανταποκριθηκαν με θερμή στα θέλω τους γιατί δεν ξέχασαν ούτε στιγμή από που ξεκίνησαν και που έφτασαν και πόσο σημαντικά ήταν τα πρώτα τους βήματα στη σταδιοδρομία τους και πόσο πολύ βοηθηθηκαν στην μετέπειτα καριέρα τους.
Είναι γεγονός ότι για πολλούς παίκτες αποτελεί ορόσημο για την καριέρα το πέρασμα τους από τις μικτές και ιδιαίτερα αυτές της ΕΠΣ Μακεδονίας που αποτελούν σταυροδρόμι στην μετέπειτα καριέρα τους.
Μετά η αποστολή της μικτής Κ 17 της ΕΠΣΜ πήγε στο Πανθεσσαλικο Στάδιο για να παρακολουθήσει και να χειροκροτησει τις προσπάθειες των διεθνών στο νικηφόρο αγώνα τους με το Κόσοβο.