586ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός 2023 στην ετήσια Τακτική Γεν. Συνέλευση της ΕΠΣ Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων - μελών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 και ώρα 19.30, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στη Μίκρα.

Παραβρέθηκαν 32 σωματεία με δικαίωμα ψήφου και αρκετά σωματεία με δικαίωμα λόγου.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου (διοικητικός απολογισμός) περιόδου από 14-05-2021 μέχρι 11-05-2022.

Εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός περιόδου από 01-01-2021 μέχρι 31-12-2021 και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την ίδια περίοδο. Το σωματείο, ΑΕ Μαρτίου ψήφισε όχι.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός της ΕΠΣ Μακεδονίας για το έτος 2023.

Διαγράφηκαν από την Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΠΣΜ τα παρακάτω δεκαοκτώ (18) σωματεία, επειδή δεν συμμετείχαν σε πρωταθλήματα αρμοδιότητας ΕΠΣΜ για περισσότερες από δύο (2) συνεχείς αγωνιστικές περιόδους: ΑΠΟ Κωφών Μακεδονίας, ΜΑΣ Αγιος Δημήτριος, Διόνυσος Μαλακοπής, Δόξα Λακκιάς, Ενωση Αθλητών Καλαμαριάς, Ηφαιστος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Ιπποκράτης Σουρωτής, Α.Π. Κένταυρος, Μακεδονία ’95, Μακεδονία Καλαμωτού, Μαχητές Πεύκων, ΑΣ Μπόκα Ακάντεμη, Νέοι Οδυσσέα Κορδελιού, ΠΑΟ Νεαπόλεως, Πράσινη Θύελλα – Ανακύκλωση, ΠΑΣ Τοξότης και Χελιδόνια.

Στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων - μελών της ΕΠΣ Μακεδονίας, παραβρέθηκε και ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ και της ΕΠΣΜ, Ευάγγελος Γραμμένος.