889ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι για τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στα πρωταθλήματα και στο 52ο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων «Σταύρος Ρεπανάς» ισχύουν τα παρακάτω:Οι ομάδες ανεξαρτήτως κατηγορίας που θα δηλώσουν συμμετοχή για την αγωνιστική περίοδο 2022 – 2023 μπορούν να χρησιμοποιούν όποιους ποδοσφαιριστές της δύναμής τους επιθυμούν, χωρίς να υπάρχει ηλικιακός περιορισμός.

Oι ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ σε όποια κατηγορία θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1.1.2007 και μετέπειτα (Κ 16). Επίσης, θα μπορούν να χρησιμοποιούν ακόμη σε κάθε αγώνα, συνολικά, μέχρι τρεις (3) ποδοσφαιριστές που ανήκουν είτε στα τμήματα υποδομών των ερασιτεχνικών ιδρυτικών σωματείων των Π.Α.Ε., είτε στα τμήματα υποδομών των Π.Α.Ε. (Super League 1 και Super League 2), ήτοι Κ 17 έως Κ 19.

Οι δεύτερες ομάδες των σωματείων που έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, εφόσον δηλώσουν συμμετοχή σε κάποια ερασιτεχνική κατηγορία θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από 1.1.2005 και μετέπειτα (Κ 18). Επίσης, θα μπορούν να χρησιμοποιούν ακόμη σε κάθε αγώνα, συνολικά, μέχρι τρεις (3) ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη δύναμή τους μεγαλύτερης ηλικίας, ήτοι Κ 19 έως Κ 20.