813ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας

για τον προγραμματισμός των αγώνωνΑπό την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνονται τα παρακάτω για τον προγραμματισμό των αγώνων σ’ όλες τις κατηγορίες;

Α. Αναβλήθηκαν για λόγους ισονομίας όλοι οι αγώνες του 2ου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίες, επειδή η Επιτροπή Πρωταθλημάτων έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσε το σωματείο, Κυψέλη Νεάπολης για συμμετοχή ποδοσφαιριστών του σε εκπαιδευτική εκδρομή. Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής (14η) θα επανοριστούν το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Μαρτίου 2023.

Β. Αναβλήθηκε ο αγώνας του 2ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, Αστραπή Δενδροποτάμου – Οδυσσέας Κορδελιού, επειδή η Επιτροπή Πρωταθλημάτων έκανε δεκτό το αίτημα που κατέθεσε το σωματείο, Αστραπή Δενδροποτάμου για συμμετοχή ποδοσφαιριστών του σε εκπαιδευτική εκδρομή. Ο αγώνας θα επανοριστεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 16.00 στο γήπεδο Μενεμένης.

Γ. Ο εξ’ αναβολής αγώνας του 4ου ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΑΕ Χαριλάου Αγιος Ελευθέριος – ΑΕ Κρήνης θα οριστεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 και ώρα 16.00 στο γήπεδο Μ. Αλεξάνδρου.