558ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Επιβολή ποινών σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα ανδρώνΑπό την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στους αγώνες της Τετάρτης 10 Μαϊου και του Σαββατοκύριακου 13 – 14 Mαϊου 2023 στα πρωταθλήματα ανδρών.

Συγκεκριμένα αποβλήθηκαν τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας οι: Κότσλης Π. (Θρίαμβος Παρθενίου), Βασιλείου Γ. (Αστραπή Δενδροποτάμου), Ζαϊμίδης Π. (Διάπλαση)

και με ποινή αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών ο: Αϊναλής Αστ. (ΑΕ Φιλύρου).Πειθαρχική Επιτροπή / ΕΠΣΜ: Κατακυρώσεις αγώνωνΑπό την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώνονται ότι: Α. Ο αγώνας του 3ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Κεραυνός Κολχικού – Φοίνικας Σχολαρίου, που διακόπηκε στο 48’ επειδή η φιλοξενούμενη ομάδα έμεινε με έξι (6) ποδοσφαιριστές, ήτοι λιγότερους του ελαχίστου επιτρεπομένου ορίου (επτά ποδοσφαιριστές), κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Κεραυνός Κολχικού με τέρματα 4-0 (σκορ τη στιγμή της διακοπής) και μηδενίζεται το σωματείο, Φοίνικας Σχολαρίου με τέρματα 0-4.

Β. Ο αγώνας του 4ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Ελλήσποντος Κριθιάς – Δάφνη Ευαγγελισμού, που δεν τελέσθηκε, κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου, Ελλήσποντος Κριθιάς με τέρματα 3-0 και μηδενίζεται το σωματείο, Δάφνη Ευαγγελισμού με τέρματα 0-3.