2356ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ16

ΑΤΥΧΗ Η ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 2

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1

Η μικτή Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας αν και ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα γνώρισε την ήττα από την αξιόμαχη ομάδα της ΕΠΣ Πιερίας με 2-1. Οι παίκτες της ΕΠΣΜ κατέλαβαν τελικά την τέταρτη θέση αν και σύμφωνα με την απόδοση τους σε όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος δικαιούταν κάτι καλύτερο. Στο τελευταίο τους φετινό παιχνίδι ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ αλλά ήταν άτυχοι στην τελική τους προσπάθεια. Από την άλλη η μικτή της ΕΠΣ Πιερίας με τη νίκη της πήρε την τρίτη θέση καθώς εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η ΕΠΣ Πιερίας προηγήθηκε με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή του Μπόζογλου στο 35’. Η ΕΠΣ Μακεδονίας ισοφάρισε με διπλή προσπάθεια του Μαυρέλη στο 55’. Η μπάλα αρχικά βρήκε το δοκάρι και με δεύτερο σουτ ο Μαυρέλης ισοφάρισε. Στο 87’ ο Θεοδωρίδης με πλασέ έκανε το τελικό 2-1.

Σκόρερ: Μπόζογλου (35’), Μαυρέλης (55’), Θεοδωρίδης (87’)

Διαιτησία: Γιουματζίδης (Αργυρός, Αβραμάνης) Πέλλας

ΕΠΣΜ: Μπέλλης, Γιαμαλης (57’ λτρ. Καραγώγος), Καρκαμάνης, Καπακτσόγλου, Δοιρανλής, Κυριακού (46’ Μπαξεβάνος), Μαυρέλης, Τσιμερίκας (85’ Αλεξόγλου), Τουφεκτσής (46’ Βαριόπουλος), Παρλάκογλου, Μυτηληνιός (78’ Νάνος)

ΠΙΕΡΙΑ: Παγιώτας, Κιτσούλης (64’ Θεοδωρίδης), Τζίτσας, Χρυσίδης, Μαλεζάς (81’ Κέμος), Μπόζογλου, Βαρυτιμίδης (75’ Γκουλαξίδης), Ζαμαντζάς, Σπυρλίδης, Σιτμαλίδης, Φιρινίδης.

Τις απονομές στη νικήτρια ομάδα έκανε ο σύμβουλος της ΕΠΟ Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριος Τόκας και στην ΕΠΣΜ και στους διαιτητές ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής της ΕΠΣ Πέλλας Πέτρος Πασσαλής.