569ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου Λαγκαδά «Σάκης Μπουντουράκης» - «Δημήτρης Σπυρινούδης»
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 6 Ιουνίου 2024


Μία πολύ σημαντική δράση αναμένεται να διοργανώσει το επόμενο χρονικό διάστημα η Επιτροπή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δήμου Λαγκαδά. Οι 17 συνολικά Ποδοσφαιρικοί Σύλλογοι που λειτουργούν στη γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου Λαγκαδά θα διεξάγουν σε συνεργασία μεταξύ τους το 1ο τουρνουά ποδοσφαιρικών σωματείων Λαγκαδά «Σάκης Μπουντουράκης» - «Δημήτρης Σπυρινούδης»

Μέχρι την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024 θα είναι δυνατή η δήλωση συμμετοχής στο τουρνουά από ανεξάρτητες ομάδες με ποδοσφαιριστές ανεξαρτήτως ηλικίας στα τηλέφωνα 6980312357, 6982847667, 6977182362 και 6972887238.

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024 αναμένεται να ξεκινήσουν οι αγώνες με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο Καβαλαρίου.

Η ίδρυση της Επιτροπής το 2019 αποτέλεσε μια φιλόδοξη ιδέα κάποιων μεμονωμένων προσώπων, στοχεύοντας την διεκδίκηση δίκαιων συλλογικών αιτημάτων των ποδοσφαιρικών σωματείων, μέσω πνεύματος συνεργασίας των μελών της.

Το πρωτοπόρο εγχείρημα απέκτησε σταδιακά λειτουργική οντότητα και δυναμική, θέτοντας στην ατζέντα της με επιτυχία την ικανοποίηση πάγιων αναγκών των ομάδων όπως η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης από τον Δήμο Λαγκαδά, η εξυπηρέτηση των υλικών αναγκών συντήρησης και φροντίδας των γηπέδων, η ανάπτυξη διαύλου επικοινωνίας με επίσημους φορείς Διοίκησης, όπως η Περιφέρεια και η ΕΠΣΜ.

Τελευταίο εγχείρημα της Επιτροπής είναι η διεξαγωγή του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου των ποδοσφαιρικών σωματείων Λαγκαδά «Σάκης Μπουντουράκης» - «Δημήτρης Σπυρινούδης», το οποίο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του ποδοσφαίρου και θα προσφέρει σπουδαία χρηματικά έπαθλα και δώρα για τους νικητές.

Η συγκεκριμένη δράση φέρει και σημαντικό αποτύπωμα της κοινωνικής ευαισθησίας των ποδοσφαιρικών συλλόγων, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Λαγκαδά.

«Είναι μία αξιέπαινη πρωτοβουλία των σωματείων Λαγκαδά που έχει σκοπό να αναπτερώσει το ενδιαφέρον των σωματείων και της περιοχής για το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλήματος. Η απόφαση των σωματείων να διαθέσουν μέρος των εσόδων υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Λαγκαδά αναδεικνύει το πνεύμα κοινωνικής ευαισθησίας που έχουν και οφείλουμε να επικροτήσουμε», ανέφερε ο Χαράλαμπος Κυργιάννης, αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας.