435ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2023 και ώρα 19.30 ο Τελικός αγώνας του 8ου Κυπέλλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης «Νίκος Ποριάζης» αγων. περιόδου 2023 – 2024
Φίλυρο – Ανατολικό στο δημοτικό γήπεδο ΕυόσμουΤην Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και ώρα 19.30 στο δημοτικό γήπεδο Ευόσμου θα διεξαχθεί ο Τελικός αγώνας του 8ου Κυπέλλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης αγων. περιόδου 2023 – 2024 μεταξύ των Παλαιμάχων του Φιλύρου και των Παλαιμάχων του Ανατολικού.

Ο τελικός είναι αφιερωμένος στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και εμπνευστή του θεσμού Νίκου Ποριάζη και του Μίμη Φωτόπουλου που βοήθησε προσωπικά και μέσω των θέσεων του που κατείχε στην ΕΠΣ Μακεδονίας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση τις δράσεις των ερασιτεχνικών σωματείων.

Για να φτάσει στον τελικό το Φίλυρο απέκλεισε τους Βίσωνες (0-4) και τον Ούλωφ Πάλμε (5-2 και 1-2), ενώ το Ανατολικό απέκλεισε τους Γερόλυκους (5-1), τις Συκιές (3-0) και την Μενεμένη (1-0 και 2-1).

Μέχρι στιγμής το Κύπελλο Παλαιμάχων το έχουν κατακτήσει τρεις φορές οι Παλαίμαχοι Ανατολικού, δύο φορές οι Παλαίμαχοι Ωραιοκάστρου και από μία φορά οι Παλαίμαχοι ΑΕ Φαλήρου και οι Παλαίμαχοι Ούλωφ Πάλμε.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Γεώργιος Ντάκος, έχοντας ως βοηθούς τους Μάριο Τσότσο και Σπύρο Σιδερά. Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος, ενώ υπεύθυνη για την παροχή α’ βοηθειών στον αγώνα θα είναι η κ. Αηδονίδου Ρεβέκα.